Afbeeldingsresultaat voor home      Brother Logo 30h        Canon Logo 30h2        epson Logo 30h         Chip Resetters

100% Garantie.

Niet goed, nieuwe cartridge.

Niet tevreden over de nieuwe cartridge dan geld terug.

Zo makkelijk is onze garantie.

Vanaf 2000 ben ik met Find Fish webdevelopment & hosting bezig, daar kwam in 2007 compatible-inktcartridges.nl bij, daar deze naam nogal problemen gaf is er webinkt4u.nl en webinkt4u.com bijgekomen, deze namen zijn iets makkelijker te onthouden.
Tenslotte op 15 januari 2013 is er bouwen-met-steentjes.nl bij gekomen, dit zijn bouwsteentjes van dezelfde kwaliteit als de bouwsteentjes uit Denemarken (LEGO), maar dan veel goedkoper, de site is uit de lucht wegens te weinig verkochte dozen, het restant staat op webinkt4u.nl, dus op is op, SPOTGOEDKOOP!! Interesse in alles? Dan maak ik uiteraard een nog mooiere prijs, daar komen we samen wel uit.

Op internet is al heel veel te vinden over compatble inktcartridges, maar toch ........ als je een vraag hebt stel hem gerust, het liefste per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., is dat geen optie, dan graag na 13:00 uur op 0648279425, als dit niet voor u uitkomt probeer het dan op een ander tijdstip, of in het weekend, geen probleem.

 

 

 

 

 

 

SPRT logo